Logo Restauracja Elita

Restauracja Elita

ul. Pszczelińska 121a, 05-805 Otrębusy
Image Alt

Studniówka

Szanowni Państwo

Restauracja Elita z siedzibą w Otrębusach serdecznie zaprasza uczniów
oraz grono pedagogiczne na niezapomniany Bal Studniówkowy. Kompleksowo zorganizujemy niezapomnianą Studniówkę w Waszej szkole, w naszej sali restauracyjnej do 120 osób wraz z parkietem oraz w sali widowiskowej Matecznika Mazowsze bez limitu osób lub innym wynajętym przez Was obiekcie. Dysponujemy pełnym zapleczem cateringowym oraz posiadamy wieloletnie doświadczenie w organizacji imprez.

Oferta obejmuje:

- Organizację Balu w szkole, Restauracji Elita lub Sali widowiskowej Matecznika Mazowsze;
- Obsługę kelnerską;
- Elegancko nakryte stoły;
- Wybrany pakiet menu (ceny uzależnione od wybranego dnia tygodnia);
- Dekorację światłem Sali balowej oraz dekoracje kwiatowe na stołach;
- Opcjonalnie: przygotowanie zaproszeń oraz dekoracji balonowej, obsługę muzyczną (DJ), obsługę foto i video, fotobudkę.

OPRAWA MUZYCZNA

Oferujemy profesjonalną oprawę muzyczną. Współpracujemy tylko z doświadczonymi prezenterami muzycznymi. Nagłośnienie i ubiór sali balowej światłem realizujemy sprzętem najwyższej jakości.
W zależności od dnia, w którym organizujemy Bal Studniówkowy, ceny oprawy muzycznej , nagłośnienia i oświetlenia kształtują się następująco:
– sobota – 2500 zł
– czwartek, piątek, niedziela – 2000 zł

PAMIĄTKA FOTO-VIDEO

Obowiązkową pamiątką z Balu Studniówkowego jest ciekawie zmontowany film oraz zdjęcia. Korzystając z naszej oferty zapewnimy Państwu rzetelną obsługę foto-video. Poniższe ceny uwzględniają film z Balu Studniówkowego, zdjęcia – na płycie oraz grupowe zdjęcie klasowe na papierze fotograficznym:
– Dla grup powyżej 100 osób – 90 zł/osoba
– Dla grup do 50 osób – 100 zł/osoba
Jako dodatkową opcję fotograficzną na Balu, proponujemy modną i dającą wiele frajdy FOTOBUDKĘ:
W zależności od czasu wynajęcia urządzenia, ceny kształtują się następująco:
– 1000 zł – 2 godziny
– 1200 zł – 3 godziny

WARIANT I

Powitanie lampką wina musującego.

Przekąski zimne:
Kanapki dekoracyjne z : szynką, salami, serem żółtym
Ruloniki z szynki z nadzieniem serowym
Sałatka z kurczaka i ananasa
Sałatka grecka
Tortilla zawijana z kurczakiem + sos tzatziki

Zupa:
Krem z grzybów z groszkiem ptysiowym / Rosół z makaronem naleśnikowym

Danie główne:
Kotlet Devolay z ziemniakami pieczonymi oraz warzywami gotowanymi na parze

Deser: Pana Cota z sosem malinowym
ok. 1.00 Barszczyk czerwony z krokietem z ciasta francuskiego

Bufet słodki:
mini serniczki, mini szarlotki, mini babeczki z owocami

Napoje bez limitu:
Napoje gazowane, asortyment soków, woda mineralna, kawa i herbata

Cena zestawu 120 PLN
– tego wariantu nie realizujemy w terminach sobotnich

WARIANT II

Powitanie lampką wina musującego.

Bufet z przekąskami zimnymi:
Kanapki dekoracyjne z : szynką, salami, serem żółtym
Ruloniki z szynki z nadzieniem serowym
Gruszka marynowana z serkiem philadelphia i szynka włoską
Sałatka z kurczaka i ananasa
Sałatka grecka
Tortilla zawijana z kurczakiem + sos tzatziki

Zupa:
Pikantna zupa z kurczaka i kukurydzy / Rosół z makaronem naleśnikowym

Danie główne:
Polędwiczki wieprzowe na sosie kurkowym, z kluseczkami szpinakowymi oraz bukietem sałat lub
Grillowana pierś kurczaka z serem zawinięta w boczek z ryżem z
warzywami

Deser: Szarlotka z lodami waniliowymi
Ciepła przekąska: (jedna przekąska do wyboru):
Beff Strogonoff ( Leczo węgierskie / kurczak lub wieprzowina po Chińsku)

Na zakończenie (jedna przekąska do wyboru):
Żurek z wędzonką i jajkiem lub Barszczyk czerwony z krokietem z ciasta
francuskiego

Słodkie atrakcje:
Fontanna czekoladowa z owocami
mini serniczki, mini szarlotki, mini babeczki z owocami

Napoje bez limitu:
Napoje gazowane, asortyment soków, woda mineralna, kawa i herbata

Cena zestawu 150 PLN

WARIANT III

Powitanie lampką wina musującego.

Przekąski zimne:
Półmiski mięs pieczystych i wędlin tradycyjnych
Torcik z buraka i sera koziego
Tortilla z kurczakiem i warzywami
Deska serów z winogronami i orzechami
Rożki z szynki faszerowane smakowymi sałatkami
Sałata grecka
Sałatka Hawajska Sałatka z tuńczyka i fasoli czerwonej
Słone przegryzki (chipsy, paluszki, orzeszki)

Na początek:

Zupa: Krem z pomidorów z grzankami / Rosół z makaronem naleśnikowym

Danie główne:
Łosoś pieczony podany na sosie cytrynowym z kluseczkami kładzionymi oraz bukietem sałat z vinegretem lub
Pikantnie marynowana pierś z kurczaka podana z aksamitnym sosem mango, orientalnym ryżem oraz duetem fasolki szparagowej i tagiatelle z marchewką

Deser: Czekoladowe ciastko Brownie na sosie wiśniowym
bufet gorący od godz. 23.00
mini pizza, paczuszki z ciasta francuskiego z kurczakiem, spaghetti carbonara,
pałeczki z kurczaka w sosie curry, panierowane serki camembert, śliwki w boczku

Na zakończenie (jedna przekąska do wyboru):
Żurek z wędzonką i jajkiem lub Barszczyk czerwony z krokietem z ciasta
francuskiego

Słodkie atrakcje:
Fontanna czekoladowa z owocami
mini serniczki, mini szarlotki, mini babeczki z owocami

Napoje bez limitu:
Napoje gazowane, soki, woda mineralna

Cena zestawu 180 zł

DEKORACJA SALI

Sala przygotowana na Bal Studniówkowy powinna robić wrażenie. Kładziemy nacisk na elegancję i prostotę pamiętając o wymaganiach naszych Klientów. W cenie organizacji balu zapewniamy:
– Stoły nakryte białymi obrusami
– Tematyczne lub kolorowe serwetki
– Świece i kwiaty

Dodatkowe usługi:
1. Napis balonowy „studniówka 2018” – około 300 zł/literka – opcjonalnie
2. Dekoracja Sali balowej balonami – od 1000 zł w Restauracji Elita ( inne sale cena do ustalenia w zależności od wielkości Sali)
3. ZAPROSZENIA – opcjonalnie, 20 zł/os
4. Stacja sushi – od 900 zł/3 godziny/50 osób
5. W przypadku organizacji balu w innej Sali niż Restauracja Elita – koszty wynajęcia Sali – np. Sala Widowiskowa matecznika Mazowsze min. 250 osób